Új hozzászólás Aktív témák

  • ReJim

    őstag

    aham, látom mindenki azon vitatkozik, hogy hogyan nézzen ki, hogy milyen hangszedő, és hogy menniybe kerüljön... :) nekem egy volt a lényeg: gitár legyen.
    szóval a 30éves gitárt nem vettem meg 5k-ért, helyette vettem egy ~2éves encore ''márkájú'' stratóforma gitárt 18k-ért kábellel, tokkal.

    de nagy külömbséget nem sikerült felfedeznem egy új szteg és az enyém között...
    (és szerintem adhattok a kezemben egy csillivilli szép ibanezt, fendert vagy valami drága mittomijet is: nem fog nálam számítani ;] nagy külömbséget nem lehetne észrevenni, ha nekiállunk ''jáccani''...
    de mindegy, nekem erre kell, nem gyönyörködöm benne.
    (az meg a másik, hogy már csak azért nem vennék csilli villi gitárt, mert úgyis lekarcolnám, behorpasztanám, leütném a festéket/lakkot).

    szóval valaki megtudná fogalmazni, hogy milyen külömbséget kellene hallanom a ''hembekker'' és az első, illetve háccsó ''szingl'' hangszedőcske között. mert sokat nem hallok, és ha annak számítania kellene, akkor nagyon nem értem :(

    másik:
    ha a nyakamban lóg a gittyó, akkor a potin lévő számozásnak, ileltve feliratnak hogyan kellene elhelyezkedni? merre szokott állni a 10-es ha maxra van hajtva a hangerő? felfelé (húrok felé) vagy lefelé? (vagy mindenkinek máshogy van?)

    </end.?>

Új hozzászólás Aktív témák