Új hozzászólás Aktív témák

  • Goose-T

    veterán

    Megint kezdődik? Úgysem tudtok jobb ár-érték arányú aktív pickupot mutatni a kínai 16 eurós cuccnál. :P Igaz, kell hozzá egy óra barkácsolás, hogy ne visítson nagy hangerőnél, de még akkor is jobban járok, ha az árába ezt az egy óra munkát a szoftverfejlesztői órabéremmel beleszámolom.

    Értem én, hogy valakinek csak a Seymour Duncanre és az EMG-re áll fel, én viszont azt a pénzt inkább elsörözöm, elnyaralom, elautózom, elkajálom, de leginkább megspórolom. Most tényleg nem akarok felvágni, de az olyan apróságok is kellettek ahhoz, hogy tudjunk venni 50 millióért egy családi házat, mint például az, hogy kínai pickupokat és húrokat veszek, Samsung/Iphone helyett Xiaomi telefonom van, Audi/Merci/BMW helyett Fordot vettem, és még tudnám folytatni a sort. Sok embernek olyan a mentalitása, hogy ha egyszer kicsit több pénzhez jut, rögtön költekezni kezd ész nélkül. Jó példa rá egy barátom: kapott egy nagyobb fizetésemelést, aztán rögtön vett hitelre egy 8 millás autót.

    Ideje lenne már felfogni, hogy a nagy márkanevek mára nagyon kevés pluszt adnak aránytalanul sok pénzért cserébe. Ha az ember a szemellenző helyett józan ésszel mérlegel, nem sok észérv marad a drága, márkás cuccok mellett. Igen, tényleg jobbak kicsival, de egyszerűen nincs már olyan különbség, mint mondjuk 20 éve. Ez van, majdnem utolérte a tömegtermelés minőségben a prémium cuccokat.

    Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

Új hozzászólás Aktív témák