Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz Goose-T #40415 üzenetére

    Tehát abban végső soron mindenki egyetért, hogy ha adott egy monitorosabb szép frekvenciamenetű láda meg mellé egy kellően nagy teljesítményű fej, akkor van a legnagyobb esélyed a sikeres (akár processzoros) emulálásra, azaz, hogy ne csak pl. a Marshall hang legyen meg, hanem akár az összes gombnyomásra?
    Abban mindenki egyetért, hogy ha van egy Marshall ládád, akkor teljesen kizárt, hogy bármi más hangját sikerrel fogod tudni vele emulálni, hiszen az emulált hangképet is egy Marshall karakterrel fogja megszólaltatni, aminek az eredménye az a katyvasz lesz, ami egyikkel sem fog egyezni?

    Ha ez két igen, akkor értitek ti, hogy én miért nem értem a hifiüldözést, csak menjek a csába mert ez dili és kész. Mint az öreg autók. Ha így, akkor oké, akkor jogos. A dili az dili.

    Amikor valaki ad egy raklap kápét egy öreg cuccért, aminek qrvajó hangja van (mint régen, mert jó az még ma is) aztán jön a nagy nap és jön a B+ miért búg az előbb nem búgott, miért serceg, miért pattog, miért recseg vájá-vájá most jó, na... aztán két hét múlva most megint nem jó, miért nem jó? Én nem mondom neki, hogy azért nem, mert egy 100 éves megbízhatatlan fos, azért adták el. Nem mondom, max csak magamban gondolom, hogy ilyesmiért nagy lóvét kár volt adni, amikor emulálni is lehetett volna megbízható új cuccal, főleg ha pont lóvé nem marad utána az újra... De dilinek "pénz nem számít" jeligére oké, az más.

Új hozzászólás Aktív témák