Új hozzászólás Aktív témák

  • Szten Márs

    nagyúr

    válasz jolti05 #4089 üzenetére

    Használt gitárt nem tudom milyen üzletekben árulnak, ha újonnan akarnál venni, akkor tudnék ajánlani pár üzletet, ha esetleg úgy gondolod, hogy azok linkje is kell, szólj.

    A második kérdésre viszont tudok válaszolni:
    A neten is találni jópár elég jó oktató oldalt. Kb. úgy lehet megtanulni gitározni belőlük, mint oktató DVD-kből, szóval ha tanárt nem akarsz, akkor felesleges oktató könyveket és DVD-ket venni, persze ez szigorúan az én véleményem.
    Egy csokor linket dobok neked netes oktatóanyagokkal:

    gitartanfolyam.hu - a gitározás elméleti és gyakorlati alapjai, mindennel, ami kell induláshoz, és kicsit tovább is - ingyen. Sokkal tovább pedig fizetősen.

    justinguitar.com - szintén induláshoz, rengeteg hasznos dolog, az alapoktól (azt linkeltem), videókkal, érdemes mazsolázgatni, még érdemesebb mindkettővel (ezzel és az előzővel) tematikusan haladni.

    guitarnick.com - egyszerű és még egyszerűbb dalok és riffek akusztikusra, elektromosra, igencsak jó minőségű tabokkal, ahol a ritmust is tökéletesen látod (ja igen, tabot olvasni ajánlatos megtanulni, ha kottát nem is, de ha van kedved a kottába is bele lehet vágni) Ideális ahhoz, hogy ne csak az ujjadat helyezgesd jobbra-balra, hanem pár egyszerűbb, de jól csengő dolgot el is tudj játszani, már a legelején, és közben tanul is az ember.

    http://gitarleckek.delay.hu/ - egy blog, gitároktató videókkal

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák