Új hozzászólás Aktív témák

  • Siera

    senior tag

    Szervusztok!

    Korábban már jártam a fórumban,de akkor nem sikerült döntenem.
    Most viszont igen erősen érlelődik bennem az elhatározás,hogy vegyek magamnak egy gitárt karácsonyra!
    Én magam leginkább metálzenét hallatok,de úgy hallottam,hogy a gitár,erősítővel jó minőségben bőven 100ezer forint felett van,ezért lemondtam róla.
    Egyébként is leginkább szinte csak magamnak játszanék,mikor olyan kedvem van,és ismerek jópár olyan akusztikus gitáron játszott muzsikát,amit szívesen elsajátítanék.
    Gitártanárhoz nincs időm,és elhivatottságom eljárni,én inkább csak a saját tempómban,különböző turorialokkal szeretnék tanulni,ha meg valami nem megy,akkor a zenekarban játszó barátomat kérném meg,hogy segítsen :)

    Most összegyűlt egy számomra jelentősnek mondható pénzmag,és abból maximum 30-35 ezer környékén szeretnék egy szép,és jó minőségű gitárt. Mivel a Nothing else matters című szám elején kívül kb semmit sem tudok eljátszani egyelőre ( :DDD ),ezért kérném a segítségeteket.
    Én konkrétan ezt a gitárt néztem ki magamnak. Tetszik a gitár, azingyen kiszállítás,és a 2 év garancia,nomeg magát a gitárt is a barátom ajánlotta. (Használtat nem nagyon szeretnék venni,mert félek,hogy valami baja van,amit nem vennék észre megvételkor )
    Emellé szeretnék valami hangolót(,esetleg állványt,és táskát),de egyelőre fogalmam sincs,hogy milyet.Jó lenne,ha az oldalról tudnátok ajánlani valamit, a szállítási költség miatt :U

    Köszönöm előre is :R!

    ui.: Bármilyen tanácsot szívesen várok.Akár más fajta gitár is érdekelhet ! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák