Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz emiki6 #52878 üzenetére

    Nekem azért nem CV mert már volt. MIM is volt a kezemben és én érzem a különbséget. Kevésbé kényelmes. Ha CV-vel kezdtem volna akkor valószínűleg tökre elégedett lettem volna, nem szoptam volna mint a legolcsóbb bullet-el. De ennyi idővel már nem.
    Ezért is mondtam, hogy pl teljesen szubjektív.
    Nekem sajnos a kinézet nagyon fontos, ha nem hív táncra akkor kevesebbet nyúlok hozzá.
    Ettől függetlenül nagyon vicces, hogy van egy gyöngyház fehér PRS-em és ez az egyik szín amitől kivert volna régen a víz és a sohaselessz kategóriába esett. Mindig is egy Hendrix fehér sztratot akartam, erre lett egy Sunburst ami sosem volt a kedvencem, túl snassz, erre nem győzöm csodálni a szépségét.
    Szóval ennyire. Viszont PRS-ből ha nincs rajta madár akkor nem kell ;]
    Basszerokhoz nem értek, ott nem tudom mekkora a különbség a CV és a MIM és egyéb hangszerek között. De az is igaz, hogy egy CV-t fogólapját is le lehet kerekíteni, abban is lehet hangolókat, nyerget, hangszedőt, hidat, potikat és kapcsolót cserélni. Onnantól kezdve meg már tök jó cucc az egész. A kérdés, hogy sunburst esetén, hogy öregszík a színe és a fa. Ha telibe van fújva akkor hót mindegy.

    Kinézet vagy hang? Hol a kényelem? Az is fontos. Pl arnyekxx épített magának egy explorer típusú gitárt és azt mondja, hogy élete legkomfortosabb gityója úgy, hogy előtte nem vett volna a kezibe ilyet és dobta a kedvenc szuper sztrat gityóját.
    Nehéz ügy. Szerintem ha annyira jó a hangszer, annyira jó hangja van és kényelmes akkor idővel beleszeret a hangszerbe az ember. Pl én így vagyok a PRS-el és a USA sztrattal.
    De mivel mind mások vagyunk ezért más másképp lehet vele. Te a hangot hajkurászod, ezért én a hangot és a kényelmet tartanám elsőnek. Legrosszabb esetben el kell dobnod és másikat szerezni később.
    Sire-t még nem fogtam, de nagyon sokat mondják jó, a G&L-t is dícsérik, érdemes lehet őket kipróbálni. Ha újonnan veszed akkor lehet a bolt beállítja ingyen, erre érdemes rákérdezni, ha mégsem akkor meg bepróbálkozni hogy naa meg dee meg lééégyszi. Ha használtan akkor viszont számolj rá egy beállítási árat is.

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák