Új hozzászólás Aktív témák

  • stingy2

    senior tag

    válasz tomazin #34111 üzenetére

    Neeem :), csak azért van ott pár MFt PMÁP, hogy ingyenes legyen a számla.

    #34113Llew
    Ez jó magyarázat lenne, ha nem márciusban vezettem volna át a bankszámlámra a PMÁP kamatát. Több százezer HUF volt egyben utalva, és nem pampogott érte a K&H. Akkor otthagytam ezt a 71e FT-ot, mert csak, és most szerettem volna a többi után küldeni, de nem engedik. Szóval ez konkrétan a befektetés kamata, amit el kellett volna engedniük a saját szabályzatuk alapján is, de nem...
    Felhívtam őket appból, ráadásul prémium ügyfél lennék, vagy mifene, de 10 perc várakozás után a droid csak annyit tudott ismételgetni, hogy fogalma nincs mi a baj, és rám küldi a befektetési tanácsadójukat. Na erre mondtam, hogy ne hívogasson tanácsadó, csak oldják meg, hogy a pénzemet arra tudjam használni, amire akarom. Ezt eddig nem sikerült megugrani a banknak.

    Másik: én is úgy láttam, hogy nem tudom felvenni saját magam partnernek az értékpapír számlán (nem tom mi a különbség a bef. szla és értékpapír szla közt? :B ) aztán felhívtam őket és beállították, azóta ment minden gördülékenyen online, de ma homok került a gépezetbe.

    [ Szerkesztve ]

    INTJ

Új hozzászólás Aktív témák