Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SoundON

    tag

    válasz Parci #96038 üzenetére

    Nem értek egyet!

    Ha bemegyek egy "Speciality Coffee" feliratú helyre, akkor számítok valamire amit a felirat, azaz a speciality minőség takar. Pálinkánál a pálinkára, méznél a mézre.

    Pontosan ugyan arra számítok, amit a SCA le is ír mind a kávéültetvényes, zöldkávé beszerző, pörkölő, barista vonatkozásában is [link]

    https://sca.coffee/research/what-is-specialty-coffee

    Ha nem ezt a speciális hozzáadott értéket és nem ezeket az attitűdöket, eljárási folyamatokat tapasztalom (és itt nem az ízlik nem ízlik dologról beszélek) akkor átb@szva érzem magam.
    Erre volt példa a MOM Parkos teljesen szakképzetlen (direkt nem mondom hogy barista) lány aki a kávét készítette és a 14másodperc alatt (persze látványos LM Starad AVből) lezúduló szőke híg fos presszónak nem nevezhető valami.

    ...de tovább nem ragozom, senkit nem akarok meggyőzni

Új hozzászólás Aktív témák