Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz devil-k #27051 üzenetére

    A magyar otthonok döntő többségében igen közel kerül a vetítő a néző füléhez.
    Bécinél is a fényképe alapján alig több, mint egy méter. Miért ne vehetnénk egy kalap alá a hangzással, ha egyszer oda kell tenni a hangerőre ahhoz, hogy elnyomja és az otthonok többségénél a szomszéd miatt ez már eleve nem is biztos, hogy sokáig megy szó nélkül?
    Nézzük majd miből lesz itthon a legnépszerűbb vetítő. Majd valami 200k körüli Benq-ból fogadjunk. Ha megnézed milyen ársávban mozognak a projektorok, akkor az a 200k az pont nem az az ársáv, hogy majd ennyiért tökéletes és hangtalan lesz egyetlen gyártó terméke is, mert el kell adni a milla felettieket is valahogy.
    Én például a szinkronizált filmet USB-s fejhallgató erősítővel és kényelmes, zárt fejhallgatóval nézem. 5.1-es esetén pedig a fotel háttámlájába épített hangszóró a rear, amit egy külső USB hangkártya szoftverével halkítok le, hogy emiatt ne halljam túl hangosnak a hátulról érkező hangokat, mert az asztali erősítőn külön ezt így nem lehet, de mivel közvetlen a fejem mögött van a hangszóró így még lehalkítva is jobban eltünteti a projektort, ami mögöttem és felettem van átlóban úgy 2,5 méterre a fülemtől, de kell egy bizonyos hangerő így is.
    A méreteket, ha megnézed láthatod, hogy az enyémben nem kis vacak 3 centis venti van, ami két hónap után sikít a portól. Képzelem az milyen lehet.

Új hozzászólás Aktív témák