Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz runner 125 #14997 üzenetére

    Hol jobban, hol kevésbé, de egész nap esett az eső. Pár napig még szabin vagyok, majd írok ha szétkaptam.
    Csomagtartóban elég erős benzinszag van. Csöveket lehet cserélni kell majd. A tanksapka felől szigetelt elméletben, mégis büdös, erősen. Mostmár biztos hogy szét kell szedni, mert ez nem volt átnézve. Állításuk szerint kétszer átnézték. LOL
    Előkészítettem a szerszámokat mert délután úgy nézett ki hogy megjavul az idő, de aztán mégsem. Mindegy, ahogy elkezdtem az első dolog ami fogadott, hogy az akksi is csak úgy belevágva a leszorító sehol, mondjuk a saruk legalább szigeteltek, de csak egy csavar fogja a nagy semmit, gondolom más az akksi mérete és sehol nem gyári, így ami nem fért bele azt csak úgy kihagyták. Én kértem az új akksit bele, de ha ezt tudom... ráadásul hátsó gumiból is újat tetettem fel, amihez azért már szét kell szedni és azt feltették. Ú mi lesz itt.

    (#14998) salieri.

    Nagyon furcsa. Lehet hogy nekem is ez van, mert nagyon összecsengenek a tüneteink. Ez is olyan hiba, hogy igazából nem értem. A gyujtótrafó csak nagyfeszt állít elő a gyertyának, namost a tranzisztoros/tirisztoros gyújtásnak pont az az előnye, hogy nem függ a fordulatszámtól. Nem vágom hogy tud az így "döglődni" azt hinném hogy az vagy jó vagy nem.

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák