Új hozzászólás Aktív témák

  • g@bo

    nagyúr

    válasz runner 125 #29011 üzenetére

    2012 06 14 én adtam el a motorom, tehát a fél év alapból nem állja meg a helyét.

    de elhiheted, a te hathatós segítséged nélkül is megtudok venni egy 2010-es motort, amire szó nélkül rávágnád, hogy világbajnok vétel, attól függetlenül motorikusan már tropa. nyilván képekről ez nem látható, amiben viszont vitathatatlanul előrébb vagy, képekről is kibököd -már ha látható- a hibákat. karc, fényezés sunnyogás, cserélt darabok.

    nem személyeskedtem, csak már te kezdtél prüszkölni, hogy eleged van abból, hogy ötleteket adj, ami 2 sorból megvan... -> ránézésre kasznira jó, tán érdemes megvenni.

    ez nem pl. számtógépalkatrész ahol megkérdem 50*, hogy megvehetem az i5 3450 procit, vagy sem, ott nem 300 darab ezressel és egy hulladékkal játszik az ember.

    megjegyzem, a kiszemelt motorok rendre vidékiek, gondolom másnak sem egyszerű embert keríteni hasonló esetben 1-1 jármű megtekintésére, ugyan vigyél már le szerdán este munka után 8 kor megnézni valamit, ne ittvan 10k benzinre, majd visszaérünk valamikor.... ami jó vétel, 2 napon belül el is kel. :U

    pénteken mentem volna egy piaggio nrg ért Győrbe, kértem előtte pár képet, ígérte a vevő küld, se válasz se lófax, hétfőre már a hirdetést is levette. stílus... ugyanezt tette a gödöllői gyík is, aki elvben egész hétvégén melózott, de hétfő reggelre volt ideje törölni a gépet.

    majd veszek aeroxot itt a fórumon, azzal nem lesz gond. de bárhogy is legyen, az ugye nem a te pénzed, ha kókány a business, tehát összességében mit érdekel téged, ki mit vesz. :R

    valóban egyszerű vásárolni.

Új hozzászólás Aktív témák