Aktív témák

  • Z0C!

    őstag

    Nos az elmúlt időszakban sok sok ROMot, alkalmazást kipróbáltam a telefonon. Naponta, hetente raktam fel új ROM-ot.
    Minden ROMnál előtérbe helyeztem a kinézetet, a "tudást" a kiforrottságot. Legutolsóként pedig az akksi használatot. Hogy miért?
    Korlátlan net mellett hozzászokik az ember, hogy bárhol is vagyok "van" net, nincs az, hogy csak 100-200Mbt van. Ha épp melóztam a telón F1et, WTCC-t vagy filmet néztem.
    Legtöbbször melóban, ahol töltő mindig van, nem gond ha épp merülök. GPS-t eddig kb 5x ha használtam közel 1év 2hónap alatt. Sok sok hívás, sms, MiTalk, Viber vagy épp Whatsapp használat volt a "sors" döntő a ROMoknál. Megfogott a MIUI színvilága. Színes, vidám és egyszerű. Lehet itt vitatkozni, hogy iPhone koppintás, de most nagyjából 1 hónapja CM7es ROM-okat próbálok, nagyon jól rájöttem arra, hogy a MIUI testreszabása sokkal egyszerűbb mint a CM7-é. Lockscreen, lockscreenre értesítések, zene lejátszó, a tárcsázó az üzenet kezelő és még sorolhatnám. De max respect azoknak akik CM7et használnak. Nekem (saját vélemény) jobban fekszik a MIUI. Ezzel nem azt mondom, hogy MIUI förevör, hanem csak véleményemet írom le. Volt ebből sok sok post, hogy melyik jobb?...Mindenki próbálgasson egy párat. CM7es próbáljon egy MIUI-t a MIUI egy CM7et.
    Nincs olyan ROM a földön ami rendes, aktív használat mellett nem meríti az akksit.
    Tisztázzuk a fogalmakat is. Ha 3G-n van a telefon még nem internetezel, csupán másfajta hálózatot használsz. Viszont jobban is merül az akksi. 2G-n pedig ha netezel lassabb mert csak GPRS sebességed lesz.

    Nagyjából ezeket a ROMokat használtam közel 1év 2hónap alatt.
    - CM7 beta ( sok sok Nightlyval )
    - CM7 RC1
    - CM7 RC2
    - Pikachu MIUI
    - DJS MIUI
    - Galnet MIUI
    - WajkMIUI
    - Domerator MIUI
    - GGL ROM

    Domeratort MIUI kérdésekben csak ajánlani tudom :)

    Bocs a regényért, de sorsdöntő napok jönnek a Defyvel kapcsolatban :)

    ----- www.zoci.gumroad.com -----

Aktív témák