Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz #31733248 #131912 üzenetére

    Ujabb markans velemeny fekete-feherben. Hogy melyik orszag vezetoi mennyire hulyek, az a szavazokon is mulik. Nekik olyan hulyek jutottak. Neked meg masmilyen hulyek, mert masmilyen a kulturaja a hulyeknek, akik szavaznak.

    A vezetok olyan szamokat latnak, amit hetkoznapi ember nem nagyon, es elegge kepben vannak jonehany forgatokonyvvel, hogy a jovoben mi, hogyan tortenhet. Egyensulyozni kell szegenykeimnek az egyszeru, fekete feherben lato szavazo- azaz a hatalom megtartasa- es a fenntarthatosag kozott. A szavazo- mondjuk te- tulajdonkepp eleg merev altalaban, semmit nem akar feladni az eddigi megszokott eletebol, emelle akar valamit, ami elengedhetetlen valtozassal fog jarni. Mi tortenik ebben a feloldhatatlan ellentetben? Egy csomo faszul kinezo intezkedes tortenik, de gondolom ez ismeros neked, mert nem nemetspecifikus a jelenseg.

    Az, hogy ha okok nelkul nezed, azt latod, hogy mindenki hulye.
    a szavazok nagy resze, amit meg nem akar, az az, hogy mindennek utana kelljen nezni, vagy erteni kelljen oly sok mindenhez, ami ahhoz szukseges, hogy atlassa azt a bonyolult rendszert, amit amugy egy forumon nehany mondatban megvalaszolsz epp. Siman hulyek. Hulye mindenki igazabol. Hogy 1 000 000 ev mulva is letezni fog atomhulladek? es azt hova lehet ugy elrakni, hogy addig, amig ember el nem lat, ne okozzon problemat? Hogy melyik tartomanyban hany szazaleka az aramnak a megujulo/atom/szen? Ennyi szamot, hat ez sem mindenhol ugyanolyan aranyu? Hogy mekkora veszelye van az orosz fuggesnek, ami mar geopolitika? Azert van itt dilemma, nem egy, es ugye, amikor kulon rakerdeznel a hulyezo szavazonal, hogy:
    -uram, akkor hogyan csinaljuk? Maga kiegyenesitett kaszaval jott ide, miutan fukushima kornyeken kimutattak nemreg, hogy a 18 even aluliaknal a pajzsmirigyrak gyakorisaga meghatszazszorozodott. Akkor mi legyen? a szen meg fustol.
    Jo akkor azt se szeretne. Akkor tudna valami hasznalhato dontest hozni? Mondjuk ugy, hogy fogalma sincs arrol, milyen lehetosegei vannak, es azok milyen kovetkezmenyekkel jarnanak?
    :D

    Meg szerencse, hogy ez a motoros topik, igy kb le lehet szarni ezt az egeszet. Csak mondom. Volt idom.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák