Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    Tanács kellene.

    Kabátot kellene vennem, de bajba vagyok. 193 centi vagyok, és vékony. A 2-3XL-es kabiknak jó a hossza, viszont vállba meg annyira bő az összes, hogy a vállprotektorok elmásznak a helyükről.
    Szerintetek lehet kapni olyan kabátot, amit a magamfajta gyufaszálakra terveztek, vagy van rá lehetőség, hogy a protektorokat a megfelelő helyre varrassam?

    A mostani kabátomon is a bal vállamnál gyakorlatilag nincs is semmi védelem, mert teljesen a vállam mögé fordul a protektor. (anno gyorsan kellett valamit vennem, mert semmim nem volt)

    Illetve ha a kabátban lévő gerincprotektort komolyabbra cserélem, akkor az úgy frankó, vagy a külön felvehető sokkal jobb megoldás?
    Most külön gerincprotektort használok, de túrázásokkor elég macera még ezt is le föl venni, illetve szétázik alatt a hátam, hiába használok aláöltözőt.

    Uccsó kérdés: Mi a funkcionális különbség a normál, illetve a hosszított kabát között? Azt látom, hogy rengeteg túrázó hosszú aljú kabátban van. Melegebb, vagy jobban véd a széltől, vagy miért jó az?

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák