Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Még valami: most ördögtől valót fogok mondani, de a 600-660s után rájuk hallgattam a fiio 6.3-as kimenetéről a HD559-et, kíváncsi voltam ezután az most milyen lesz.

    Ennek a legmelegebb a hangja, ezáltal van egy fátyolosság rajta, ami áthatja az egész hangtartományt. Mintha egy napszemüveget tettünk volna a nagytesókra, érezni ezt az extra layert, ami így letompít kicsit mindent.

    Viszont! Ha ettől eltekintünk, vagy ezt megszoktuk mert mondjuk csak ezt a fejest használjuk, akkor baromi jó a HD559 is! Azért mondom ezt, mert a főbb szempontok, amik miatt kellemes mondjuk a 600-as, azok ugyanúgy megvannak az 559-ben is. Tehát a hangok természetessége, finom kereksége, meg van itt is. Semmi bántó ércesség, metálosság, mesterséges hatás nincs benne, ebben elég hasonló a 600-hoz. Ezen felül a részletesség bár nem olyan szintű, de teljesen jó az is, nem éreztem azt, hogy hirtelen eltüntek volna hangok a zenéből miután felraktam. Végül a tere is teljesen természetes, nem beszűkült, de nem is mesterkélten nagy. A 600 után hallgatva semmi hallhatóan negatív, bántó tulajdonsága nincs, ami miatt így hallgathatatlan lenne, sőt hát elég hasonló a hangok tonalitása és a tér is. Egyedül ez a napszemüveg effektus rontja a tisztaságot, ez az extra layer, de ez meg igazából szokható dolog, attól persze még nem jó, de nem is egy zavaróan bántó valami. (mint mondjuk a DT990 magasai például)

    Szóval nem azt mondom megint csak, hogy kiválthat egy 2-3X drágább fejest, viszont olyanok számára akiknek egy belépő, de mégis azért részletes, kellemes hangzású, könnyen hallgatható, nagy mesterséges kiugrásoktól mentes cucc kell, én simán ajánlom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák