Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Bad Pritt #13026 üzenetére

    Nem láttam a show-t, szóval nem üt így akkorát. De értem a célzást. :D

    Más:

    Keresgéltem előbb, hogy melyik topikba írtad, hogy jók az értékelések az Avatar játékról és játszani fogsz vele. Azt nem találtam meg, de ezt igen:

    "De Ubisoft + Massive. Mit várunk/vártok?! De tényleg. Open world lesz, lesznek benne tornyok, crafting. Én tippre azt mondom, Far Cry Pandora edition. Ha már FPS lesz.
    Lehet álmodozni, hogy na majd most az Ubisoft odateszi magát. De nem fogja. Évek óta bizonyítják, hogy meglévő dolgokat, sablonokat adnak el, így-úgy kicsit módosítva. " - [link]

    Nagyon durva, hogy két éve is micsoda orákulum voltam már! :D Jó, mondjuk azért annyira nem volt nehéz dolgom, nem volt a világ legmerészebb kijelentése. De bejött. ;]

    Szóval hétvégén beleolvastam pár értékelésbe, és azt akartam volna kérdezni tőled, hogy te hol olvastál olyan jókat, hogy megkívántad a játékot?! De már tárgytalan. :)

    szerk.: Xbox topikba írtad azt a kommentet. Már megvan.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák