Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Döglött Róka #14040 üzenetére

    Lehet csak en nem vagyok naprakesz, de abszolut ugy erzem, hogy a potencialjuk nagyon nagy resze megy a levesbe. Es most termeszetesen nem az uj felvasarlasokrol beszelek, azok meg evek, mire kiderul, mi van.
    Arrol beszelek, hogy ket generacioval ezelott azert volt ott egy olyan felhozatal, hogy Halo, Forza, Gears of War. Ez a harom onmagaban eleg volt hozza, hogy a fel vilag elcsoppenjen. Hol vannak a hasonlo sulyu cimek? Nem igaz, hogy lehetetlen, mert azert csak le tudtak rakni egy Hi-Fi rush-t, meg csak ki tudtak pofozni a Halo-t is... Ami amugy a tokeletes peldaja annak, amirol beszeltem, hogy mindig labon lovik magukat. Az egesz vilag az xboxon rohogott, mikor nagy buszken bemutattak. Aztan az, hogy azota kijavitottak? Hat, brand perception szempontbol pont baszhatjak, a hype azota ment a levesbe. Es a hype fontos, mert kozep-hosszutavon az adja a brand momentumot.

    Szerintem nem lenne ez olyan nehez, plane MS szintu eroforrasokkal. Nem kene olyan nagyon sok. 2-3 huzocim, aminel oda van figyelve a minosegre rendesen, mar a megjelenes napjan, illetve figyelni ra, hogy ugy igazan jatszhatatlan tre foshalom azert ne essen mar ki a kezuk kozul, mert csak onmagukat alazzak a foldig. Erre kiadnak egy redfall-t. Ilyen potenciallal. En ezzel nem tudok mit kezdeni agyilag, egyszeruen nem ertem, nem tudom felfogni az egeszet.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák