Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    üdv! érdeklödnék, hogy ki milyen infóval tud azzal kapcsolatban szolgálni, hogy ha egy bemutató autót veszek és van navigációs rendszere az a konfigurátor szerint évi 4x frissitik a térképet, az eladó szerint meg ha akarom frissiteni akkor meg kell vennem az uj térképet SD kártyán és feltetetni.
    Meg ez a évi frissités ez meddig él, csak a garancia idejére vagy amig használom az autót?Vagy gari időn tul ugymond házilag is lehet frissiteni , tehát nem kell szerviz hozzá ?
    Mert amit kinéztem autót az egy bemutató autó 1 éves 19000km el és már csak egy év gari van rá.

    A másik kérdésem, a garancia.németbe venném a kocsit és itt az opelre gyárilag 2 év gari van csak, igy már csak 1 év lenne hátra.
    Lehetne hozzá venni külön garanciát, de nem egészen vagyok képbe, hogy mi az igazság, mert a szalonba a 2 éves flexcare gariért 333eurót kérnek viszont a weblapon meg a flexcare 3év plusz 30000km töl indul .
    Ebben a flexcareben mi tartozik bele a kötelező olajcsere és a szervizek ingyen vannak vagy ezt csak fizetem és ha olajcsere van akkor azt pluszba kell még nekem fizetni és csak a nagyobb hibák vallak ingyen?

    A harmadik kérdés, ha valamilyen funkció most alapbol nincs benne a kocsiba és késöbb lesz rá pénzem , hogy beletetessem ezt meg tudom tenni, vagy csak ha uj autó vennék és kérném az a funkciótű is?

    egy insignia innivationrol lenne szó, de nincs benne a adaptiv tempomat, ezt késóbb kérhetem be akár garancia időn tul is ilyenkor a garancia hogy modosul? csak arra az uj részre adják meg vagy meghosszabbodik az alap gari is, mert gondolom hozzá kell nyulni sok egységhez miatta.

Új hozzászólás Aktív témák