Új hozzászólás Aktív témák

  • Scarletiel

    senior tag

    válasz slothunter #106251 üzenetére

    Ugyan nem vagyok Ricsi, és nem is hiszem, hogy ezt neki kellene feltenni, de szerintem ez mehet a háttérben:
    - Tudják, hogy nem tudják, már így se kiszolgálni a gamereket a konzolokkal, így több üzemet, céget bíznak be az alkatrészek legyártásával, a konzolok megépítésével, hogy azzal már ne menjen el többlet idő, mire kijut a boltokba.
    - Mivel tudják, hogy minden egyes PS5 amit jelenleg legyártanak nem marad polcon és mint az Éhezők viadalába nyírják érte egymást az emberek, ezért maxon mehetnek a gyártósorok és háttérbe van szorítva a minőségellenőrzés. Értem ezalatt, hogy kevesebbet néznek át, vagy azt nézik csak meg ami nagyon fontos rajta.
    - Az, hogy nincs alkatrész az sajnálatos, de szerintem visszavezethető a nyersanyaghiányra, gyártás kapacitásra. Most nem akarok gazdasági topicot csinálni ebből, de ha követed a híreket, akkor nagyjából kikövetkeztethető, hogy a luxuscikkek, elektronikai termékek elérhetetlenek, és lassan elérünk oda mint régen, hogy majd 2 évet vársz mire kapsz egyet ami vagy megy vagy nem megy rendesen. Erre még számold rá a scalpereket akiket sikeresen kineveltünk az elmúlt évek alatt és nagyjából megvagy.
    Ez persze csak az én véleményem, de örülj, hogy van hangos PS5-öd, ha nem melegszik, nem döglik meg akkor használd, aztán ha lesz alkatrész cseréld. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák