Új hozzászólás Aktív témák

  • undercover

    senior tag

    válasz s1ckness #74859 üzenetére

    Az adaptív trigger nekem lowon van úgy bejött, de high-on nekem túl érzékeny.
    Én nem gondoltam volna meg lehet a tesztekben nem emelik ki, de a fizika tényleg sokat változott az F1 2020 óta. Sok helyzetben úgy érezem, hogy hé ez a valóságban is ugyanigy szokott történni ahogy megcsúszik az autó. A gumifizika is javult, érzékenyebb lett a melegedésre meg ha összeszed az ember koszt akkor érezhetően csökken a tapadás.

    Karriermódban szerintem jó, hogy váltogatják a szabadedzés formákat is nem mindig ugyanaz van. Ha úgy nézzem, hogy a versenyzés a lényeg az nagyon jó. Bár bizonyos helyzetekben az AI szerintem lehetne jobb.

    De én biztos vagyok benne, hogy jövőre tartogatják a puskapurt. Az első EA játéknak nagyot kell szólni. Mert az interjúk ugyanazok már legalább 3 éve meg kb az animációk is. A boxba szoktak újakat berakni inkább. Meg az előre renderelt arcok még szó-szó jól néznek ki, de a pilóták arca nem olyan jó az biztos.

    Erőviszonyok amugy nem rosszak egy kicsit? A Mercedes erősebb mint a Red Bull legalábbis Bahreinben vagy az igazi szezonak megfelőlen változni fog? Illetve szerintem a Aston Martin túl erős ahhoz képest. De hát brit cég a saját csapatokat jobban nyomják.

    De ha bárkinek kérdés volt, hogy megvegye-e szerintem nagyon jó lett az F1 2021.

    LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

Új hozzászólás Aktív témák