Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Wesder #1109 üzenetére

    Én is az exek miatt vettem PS-t. És tudod a sok "Béla is". És a Bélák elmondják, hogy milyen jó a PS, milyen jók a PS exek, és ezért van szinte mindenkinek PS-e.
    Ez a kommented volt az ahol a legjobban kijött az Xbox fanságod. Nem sértő, nem agresszívan PS hater komment, de tökéletesen tükrözi, hogy a zöld oldalról mennyire félreérted (félregondolod) ezt a dolgot.

    Én kaptam a PS előtt egy Xbox-ot. Haverom vette, de külföldön él, nálam lehetett volna akár hetekig is. Próbálgattam, majd nagyon hamar oda is adtam (haverom szüleinek). Tudnám jellemezni azt a konzolt, de abból baj lenne. Pedig az EA Access, GamePass-t is kipróbáltam... Ráadásul nekem szinte minden haverom Xbox-os. ÉS érdekes módon, mikor kérdezem őket, hogy mivel játszanak, azt mondják hogy igazából semmivel mert nincs olyan játék ami jó lenne (casual emberekről van szó).

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák