Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Wesder #1267 üzenetére

    Ha hiszed, hanem. Én régen közösségépítő rangú voltam, és segítettem az arckép készítőknek, és a felhasználóknak megfelelő forrásképet keresni az arcképekhez. És teljesen becsületesen, és nagyon aktívan csináltam is. Csak mellette LnB is voltam. A gyökér troll, és egyszer elég messzire mentem (egy iphone-nal kapcsolatos hírnél). Kalandor meg teljesen jogosan elvette a rangom.

    Aztán időközben ez a feladatkör hivatalosan meg is szűnt itt a ph!-n. Viszont van amikor vissza-vissza nézek az arckép készítő topikba. A te arcképedről azért tudok ennyit, mert egyszerűen rákerestem, hogy mi az. És láttam, hogy mikor kaptad, hozzá adtam 3 évet, és tádá.. kijött, hogy mikor kérhetsz újat. :D

    Így tevékenykedtem, nézd csak meg: [link] Bár ez nem az összes komment, biztos össze lett vonva időközben a topik, vagy nem tudom.

    Egyébként meg mondtam már, hogy a nap 24 órájában nem lehet nyomni ezt a gyökér style-t. Van amikor én is elgyengülök és normálisan viselkedek itt fórumon (is). :D

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák