Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    Az ON Topicot csak szerintem kéne szét nyírbálni?
    Ez a beszélhetünk róla, de csak keveset hozzáállás csak nekem fura?
    Ma délelőtt is mire felkeltem éjszakás műszak után generálódott 150hsz. Tehát rengeteg ember jelen van, pörög a topik ami jó, érdekes álláspontokkal, még csak nem is blődségekkel.
    De mivel félig off, gyorsan abba kell hagyni, mert a sok ember egyből csinál 2 oldal offolást.

    Mondjuk k*rva jól működik, most is marilllyo kolléga nagyon jókor lépet közbe, megy úgy általánosságban a többiek is nagyon ügyesen terelgetik a népet és még csak nem is hsz törlés és hurrogás és lebaszás van.
    Tehát minden tisztelem az övék, szerintem legjobban működő topik jelenleg ennyi hsz-szel. :R

    De van mikor lehetne még beszélni a dolgokról. Vagy még te is szeretnél például hozzászólni csak már nem illik mert így is sok volt az off.
    Azt is megértem, hogy ott nem kéne 200 off-ot generálni. De ez a streaming dolog tök érdekes szerintem, lehet megérdemelne több hozzászólást. Ki-mit néz, mit ajánl, mert ezt más topikban nem lehetne, aki oda szívesen ír egy féloldalt másik topikba bele se írna, vagy nem látja hogy van erről máshol téma.
    Vagy jelen esetben példaként az Anthem már offnak számít, a saját topikjában ha jóhiszeműen kérdezel is elhajtanak a sok hater miatt.

    Ugyan akkor a többi topik mint ez is, ahol mondjuk a mai beszélgetés lazán elférne, meg totál üres.
    Tegnap vettem észre, a PS5 téma kapcsán, hogy van konzol találgatós topik. Az összes hozzászólás mehetett volna oda.

    Egyébként még én is új vagyok itt a konzolos topikokban, de látva a PC-s topikokat mennyire üresednek, ugyanakkor csak itt vagy +20 embert látok minden hónapban,onnan is meg máshonnan még csak nem is újoncokat, hanem régi motorosokat is. Nagyon növekszik a létszám!

Új hozzászólás Aktív témák