Új hozzászólás Aktív témák

  • RangerFox

    veterán

    válasz .LnB #1447 üzenetére

    Maximálisan egyetértek a tegnapi eszmefuttatásoddal. Ha az ember elég filmet lát (a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb jó filmmel is fog találkozni), akkor kialakul benne egy viszonyítási pont, ami alapján el tudjuk dönteni, hogy az adott film jó-e, vagy sem. Persze az ízlésünk idővel, valamint a látott filmek számával egyre kifinomultabbá válik, változik. Persze ahhoz kell egy bizonyos szintű intelligencia, hogy meg tudjuk különböztetni azt, hogy egy film jó, vagy csak nekünk tetszik.

    Az hogy mi számít jónak bizonyos mértékig szubjektív véleményen alapul, de vannak olyan aspektusai egy filmnek, amelyeketet már objektíven vizsgálhatunk. Ilyen például a vágás, a forgatókönyv, a színészi teljesítmény, a screenplay, a szövegkönyv. Én például hiába nem kedvelem a horror műfajt, mégse tagadom le/értékelek rosszabbra egy horror filmet, ha az jó.

    Btw, ha van egy Imdb listád, azt szívesen megnézném, érdekel, hogy vélekedsz bizonyos filmekről. Én például sokkal kritikusabb vagyok a filmekkel, mint a játékokkal.

Új hozzászólás Aktív témák