Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Na mit szólunk a Star Wars: The High Republic-hez?
    Elsőre nekem az volt a gondolatom, hogy degradáló lett volna Old Republic-ként hívni, azt a vonalat "folytatni". Aztán ez azért van mert nem több ezer évet utazunk vissza, hanem csak pár százat. 200-at konkrétan. Így Revan sztoriját megint nem kapjuk meg. Sebaj. Ott egy fehér lap, most aztán tényleg megmutathatják, hogy mire képesek. Az éra felvezetése augusztusban kezdődik. Charles Soule regénye által, a Light of the Jedi-vel. Azt mindenképp el akarom majd olvasni. Aztán nagyon kíváncsi leszek a továbbiakra.

    Nem tudom, hogy a Disney megérdemli e egyáltalán még az esélyt. De igazából ma már ott tartunk, hogy akkor a médium a Disney, a Star Wars, hogy nekünk nincs esélyünk elkerülni, hogy ne figyeljünk rájuk. :)
    Számomra a Disney érából egyedül a Rogue One az, amit őszintén tudok szeretni. Minden hibája ellenére, és nagyon sajnálom Gareth Edwards elnyomását. Lehet, hogy ennél még sokkal jobb is lett volna. Tudom, sokan oda meg vissza vagytok a Mandalorian-ért, én nem tudom szívből szeretni, mert egyszerűen az eyecandy baby Yoda mögött meglehetősen üres, és ötlettelen. A teóriákat leszámítva nem is igazán tart semerre. Persze a Disney jobb cuccai közé tartozik, én is végignéztem, de nem vagyok annyira elégedett.

    És ha már így belekezdtem. Két dolgot hiányolok. Egyrészt Ahsoka Tano teljes mellőzését évek óta. A kezdeti idióta karakterből mára az egyik kedvenc SW karakterem lett. A Rebels-ben már egy igen kiforrt, izgalmas, érett karakter lett. [link] A másik dolog is a Rebels-hez köthető. Mégpedig az időutazás mechanika. Amit azóta is teljesen mellőznek, nem igazán kezdtek vele semmit. Pedig akkor amikor bedobták, azt hittem ez nagy változásokat hozhat, de eddig semmi.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák