Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Indítottam három egy szakaszos event-et. Egyszerre nem futhat kettő event. Szóval holnap 10:45-kor fog indulni. Ennek Vasárnap 10:45-kor lesz vége.
    Gondoltam, hogy akkor indítok vasárnap vagy hétfőtől egy több szakaszos event-et. De nem tudok. Még csak beütemezni se. 4.8km (F2 FWD), 5.3km (R2) ,4.6km-es (Group A) szakasz lesz a három, szóval elég "lazák". Nem mertem esőset indítani, egy sunset lesz, de az is száraz. Sajnos, amit akartam Up to 2000cc (4WD) kategória, az úgy ahogy van DLC. Még jó, hogy figyelmeztetett is indítás előtt a Club menü, majdnem azt indítottam.

    Megnéztem, és elő lehet léptetni klubtagokat. Ha valakinek van kedve, és ismeri is a játékot már régebb óta, annak szívesen átadnám a vezetést. Kezdetben azt hittem, hogy leszünk 5-en és ennyi. De elég szép létszám jött össze mostanra. Szóval csinálhatjuk komolyabban, de akkor valaki más indítgassa a versenyeket, aki jobban ért nálam a játékhoz. :)

    Én úgy is legtöbbet a Leaderboard-on gyakorlok, próbálok jobb időket futni. Szóval a karriert se nyomom most egy ideg. Ezért nem ismerem annyira a szakaszokat, mivel csak random kiválasztok mindig egy szakaszt, míg karrierbe szép sorba végigvezet a játék az összesen.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák