Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandinagy

    addikt

    válasz .LnB #2074 üzenetére

    Olvastam én is, hogy a Sharpshooter a legjobb karakter. Bár nekem van egy hülye szokásom, hogy sosem szeretem a legmetább(létezik egyáltalán ilyen kifejezés? :DDD ) karakter típust választani szóval Slashing playmaker lettem. :D Ebben közrejátszik az is, hogy bár Lillard a kedvenc játékosom de a régi időkből mindig inkább a pass first irányítók játéka tetszett.(Jason Williams,Nash,Stockton vagy akár Magic)
    A badgeknek sosem néztem igazán utána szóval minden ilyen információ nagy segítség ezúton is köszönjük :R :R

    A régebbi nba játékokban ha a játékosunk lett a csapat első számú embere akkor behivatott magához a gm és felajánlotta, hogy idehoz/elcserél olyan játékosokat akiket mi szeretnénk. Az idei részben van ilyen? Bármennyire is szeretem Carmelot egy téglagyáros az emberünk, szóval szívesen elcseréltetném. Ilyen játékossal még nem találkoztam akihez ha labda kerül egyből rádobja.

    Mivel sajnos egy napban csak 24 óra van ezért akárhogy számolok maximum júl 31.-én az újrainduláskor fogok majd komolyabban NBAz-ni. Péntektől TLOU2 utána GoT és még a 2. Witcher 3 végigjátszásom is félbe van hagyva. ;] ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák