Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Carvus #2113 üzenetére

    Jó build-nek tűnik az. Azzal nem lesz gond. Finishing és Shooting a lényeg szerintem. Az meg elég jó lesz később. Most még nem persze.

    Na most. Az eleje tök reális, nehogy azt hidd, hogy rögtön jó leszel. Én azt csináltam az elején, hogy betörtem a palánk alá, és Layup kosár. Van erre előre taktika is. L1 + négyzet. De simán lepasszolod balra, vagy jobbra majd betörsz a palánk alá és X-szel visszakéred a lasztit. Arra figyelj, hogy ne füleljék le a passzt. Aztán vagy kosár, vagy fault. Na meg Fastbreak-ekre építhetsz.
    Milyen csapatban vagy?

    Lakers, Bucks az szívás az elején. Erről itt, ezt írtam:

    "Viszont a Lakers ellen, így is borzasztó izzadós. Azokat legyőzni, kész gyötrelem. Tartom velük a lépést, akár vezetünk 2-3 ponttal amikor lecserélnek pihenni. Mire visszaküldenek -20-szal égünk. Hát köszi. A Lakers kimagaslóan nehéz ellenfél, és még a Giannis féle Bucks. Kellemetlen még a Dallas, de az csak azért mert a posztomnak megfelelően, pont Doncic-on kell védekeznem."

    Később ez változni fog. Egyrészt, amikor kezdő leszel, sokkal nagyobb kontrollod lesz a meccs alakulása felett. Addig meg simán el kell fogadni ezeket, hogy amikor leülsz akkor esetleg vezettek, a következő cserénél meg -20-ba vagytok..

    Igen, edzés az kell. Minden meccs után. Ha nem csinálod, egy idő után megvágja az edző a játékperceidet. Zsákolni én se tudtam az elején. Egyrészt attribútumok (driving dunk) miatt, másrészt animációkat kell venni. :D

    Eleinte az értékelésekre menj rá. A vagy A+. Mást nem nagon tudsz csinálni. Ne akard megváltani a világot, keveset ronts.

    Neighborhood-ba járj ki. Napi pörgetés, Gatorade gyűrás (heti egyszer kell), A manadger meg néha ad pénzt 500-at. Ezeket keresd meg.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák