Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandinagy

    addikt

    válasz .LnB #2151 üzenetére

    Mivel mind csapat mind egyénileg egész jó statok jönnek össze szimulálva is a szezon felét lefogom szerintem továbbra is. Kiestünk a Clippers ellen 4-0-ra(a Suns,Lakers,Philly is 4-0-ra kapott ki tőlük).Inkább a PO ami érdekel.
    Az új szezonban megkérdezték kit látnék szívesen a csapatomba szóval megjelöltem az Ingram,Davis párost. Gondoltam majd az egyikük eljön.
    Ahhoz képest az új kezdő5:Lillard-Én-Ingram-Davis-Nurkic.

    Alapból nem egy dobógép játékosom van. Tavaly pl. én lettem az asszisztkirály. Idén meg a +2 sztárral inkább lettem egy 15-20 pont 10-15 asszisztos elit védő játékos aztán a többit intézik a többiek :D :D

    Az egész játékmód úgy kezdődik, hogy felkell tornázni az értékünk. A végére már a lotterybe vártak(első 14 játékos). Akkor miért csak 1 éves szerződésem volt a csapattal? Első körös játékos 4+1 évet kap mindig. Ehhez képest kaptam egy max szerződést a 2. évre(4 év 110 millió). Jelenleg 3-an keresünk évi 25 milla felett(CJ,Ingram,Én) ketten meg 30 milla felett(Lillard,Davis). Ez így kicsit illúzióromboló mert képtelenség lenne 80-90 milliós többletet felhalmozni(109 millió a fizetési sapka 2020-ban míg nekünk 192 millió).Ha visszalehetne tekerni az előző season végére akkor Ingramet hanyagolnám és hozatnék helyette 3 cserejátékost.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák