Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Válasz (#45368) EdwardKelley Ps5 topicban írt bejegyzésére:

    Ebben igazat adok neked, mert ennyi erővel most én is nepper lettem.

    Bár tényleg terveztem venni egy Nextgen konzolt, de a helyzetet, hogy már most meg tudtam rendelni a gépem, az eredményezte legfőképpen, hogy a leköszönő konzolok árai a Nextgen gépek hiánya miatt megnövekedett és így én is megpróbálkoztam eladni mindkét meglevő prevgen gépemet.
    Ha nincs ez a hype biztosan minimum 15-20e forinttal kevesebbet kaptam volna értük összesen és az árukból kizárt hogy esélyem sem lett volna új gépet beszerezni. Így viszont a Series X (vagy valami hatalmas csoda esetén Ps5) megvételéhez csak 22e forintot kell hozzátennem.

    Ha azt nézzem így nepper lettem, de nem érzem azt hogy kihasználtam volna másokat. Többen is megkerestek, találtunk közös árat ami megfelelt mindenkinek, így örülhetett mindenki.

    Nem lett volna fair ha ebbe felülről beleszólhattak volna. És ha már szóba hoztam, akkor leírom.

    A Ps4 Pro 7016b gari nélkül Kryonaut pasztásan, egy Aliexpressről rendelt töltőbölcsővel, Gran Turismo Sport, Sega Megadrive Collection és Heavy Rain/ Beyond lemezekkel ment el 80e forintért.
    A One X konzolom meg 83e forintért kelt el áprilisig garival, fehér színben és Disney Infinity 2.0 Marvel csomaggal.

    Ha ez átveréses nepper ár volt, akkor ezt a vádat vállalom.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák