Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz sebgutkopf #7039 üzenetére

    Fú, hát ez nem hangzik jól, de lehetett volna rosszabb is. Velem is előfordult pár éve egy olyan szitu, hogy túl lelkes voltam, aztán csúnya vége lett. Itthon történt a commenten. Azt hittem nekem az menni fog, sok kihagyás után is. Pár helyi vagány után eredtem, mondták ha túlzásnak érzem, menjek kerülő úton. Gondolatam én kemény vagyok, megyek velük. Aztán az lett a vége, hogy az egyik meredekebb részen orra buktam és megfejeltem egy sziklát.

    Szerintem nekem is sokat mentett a sisak, bár össze nem tört.
    Én a kórházat meg úsztam, a fejemen lett egy pukli, és a hüvelyk ujjam úgy visszahajlott, hogy fél évig fájt.
    De volt rosszabb, Ausztriában, Leogang-ban, még 2007-ben. Akkor voltam talán a csúcson DH tekintetében, mivel egész nyáron Leogang-tól nem messze dolgoztam és kb minden hétvégén ott voltam a parkban. Gondolhatod, hogy a szezon vége felé, már száguldoztam bátran, ugrottam nagyokat. :D Sajnos még a gopro időszak előtti időkből, olyan felvételeket már soha nem fogok magamról készíteni az tuti. :) Én is túl gyorsan mentem egy ugróra, túldobott, esés lett a vége, fejjel neki a következő ugrónak, itt sajnos több fogam bánta a dolgot. Földbecsapódáskor összecsattant az álkapcsom, de úgy, hogy több fogam gyökere eltört. Itt én is élveztem a helyi kórház vendégszeretetét 1 napig. Aztán hazajöttem és kicsit később kezdetét vette egy több millió ft-os fogászati kezelés. 8 vagy 9 db fogam kellett kihúzni, a teljes rágó zóna oda lett, és az egyik első fogam. Majd csavarok, fogpótlás.
    Aztán pár évvel később még elszenvedtem egy kulcscsont törést, meg volt egy csúnya könyök sérülésem is. Most már azért óvatosabb vagyok, valószínűleg már soha nem fogom úgy feszegetni a határaim mint anno.

    Múltkor pont egy szerelő barátommal beszélgettünk, hát ő olyan szinten állat, amilyen én soha nem voltam, pedig és is mentem durván. Kálnica bikeparkban a legnagyobb letörést is leugorja, kb 5-6 méter zuhanás. Meg kb mindenhol rámegy a legdurvább ugrókra. Ő mondta azt, hogy a nagy ugrások, nagy letörések legfontosabb része a nagyon pontos sebesség, hiába jó a technika ha a sebességet elméred simán lehet belőle mentőhelikopter.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák