Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz #90933760 #20149 üzenetére

    "EnderIO XP vacuum-hoz kéne segítség. Ez mi a fene is? Nincs GUIja se stb. Ez nem egy vákuumos izé ami az XP gyöngyöket szívná be? Mert nem teszi. Raktam rá egy XP obelisket is, semmi. Pedig jó lenne, ha gyűlne az XP."

    De pont azt tudja. Tankba vagy obeliskbe tudja gyűjteni az xp-t, viszont előtte -ahogy a tooltip is mondja- aktiválni kell liquid xp-vel. Gyak egy vödör liquid xp-vel megkattintod és megy is onnantól. Erre a megoldás, hogy obeliskbe tárolsz xp-t enderio tankot aláteszel és pullal behúzod, ha van egy vödörnyi kiszeded és azzal jobbklikkeled a vacuumot.

    De jobb ötlet lenne szerintem ha AA-s experience solidifer-rel mennél rá, az nem folyadék hanem item formában tárolja 11x11-es range-el dolgozik.

    "Egyedül a páncél és íjdarabokkal nem tudok mit kezdeni, azok ha eltömik a vacuum chestet akkor leáll."

    Item conduit egy trash can fele, trash oldalán insert és abba egy advanced item filter kapcsolóknál fuzzy mach for any damage. Lehet hogy két ilyen bemenet is kell majd a trash-re, mert max 10 itemet tudsz így whitelistelni, és az valszeg kevés lesz. Cserébe a fuzzy mode miatt az adott item bármilyen sérülési érték mellett átmegy a kukába

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák