Új hozzászólás Aktív témák

  • doooo

    veterán

    válasz Elit3Zotya #5986 üzenetére

    "Eddig a legjobb kamerás telefonok számodra a samsungok voltak(mindegy melyik)"

    Ismétlem, bizonyíték nélkül ne adj olyan szavakat a számba, amiket nem feltétlenül mondtam. Majd kereshetsz nekem olyan kommenteket, ahol pl. S22U kameráját a legjobbnak mondtam. Vagy ahol nem tettem szóvá, hogy az S23U kameráját mennyire elb@szták tavaly őszre egy nagyobb frissítés során (és ezt mostanáig sem javították ki a korábbi állapotára). Sok sikert hozzá.

    Az meg, hogy a kétségtelen fejlődést értékelem, nem tudom hogyan lehet rossz vagy hihetetlen. Cáfolj rám, hogy nem jobb az S24U kamerája az összes többi Samsungénál. Szimpla tény.

    De a legfontosabb, a Xiaomi authentic módja nagyon rossz és kicsit sem valósághű. Annyira nem, hogy még a vibrant is sokkal valósághűbb nála. Az a vibrant, amire esküdtél eddig amúgy, mielőtt hirtelen apokaliptikus, szürke képek imádója nem lettél (ami ismételten rendben van, csak ne a "valósághűség" legyen rá a kifogásod, mert az objektíven nem igaz rájuk).

    Ja és még egy dolog a végére: tanuld végre meg, hogy nincs olyan, hogy egyedüliként a legjobb valami. Több is lehet a legjobb, egyszerre. Mobilkameráknál az utóbbi években mindig ez van. Csak te akarsz állandóan egyet kihozni toronymagasan elsőnek, ami lehetetlen. Túltolod az adott kedvenceid istenítését, megint és megint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák