Új hozzászólás Aktív témák

  • KisTücsök

    addikt

    Game of Thrones s04 e10

    :R

    GoT s04 e10

    [SPOILER]
    Stanissss!!!4:D Tudtam, úgy tudtam. Csontvázak? Varázsló kislányok? Elszabadult sárkány? :Y Nem bírok várni egy évet, nem, nem!

    Na, kicsit komolyabban. Okkal lehetnek büszkék erre a részre, nagyon profi volt, egy részt leszámítva, a véreb és Brienne harca, az kicsit erőltetettnek, olykor gagyinak tünt. Meg még talán a kis srác halála, amin csiszolhattak volna még. De ez semmi amellett, hogy a leghangulatosabb rész volt eddig az egész sorozatban. Mintha egy teljesen új évad lett volna, vagy mintha ez lett volna az utolsó rész, nem az évadé, az egész sorozaté. Talán a legjobb finálé volt. Fura lesz a következő évad, eleinte, sok minden változni fog.

    Ha most visszagondolok, hogy mi volt 3 évaddal ezelőtt, hogyan kezdődött ez az egész... A nyár folyamán szerintem megejtek egy újranézést.

    Pár szösszenet a sztorival kapcsolatban (ha valaki olvasta a könyveket, ne válaszoljon!):

    Aryaéknál egy hatalmas nagy szakadék van. Szóval amikor megtudták, hogy meghalt Lysa, egyszerűen csak visszafordultak?

    Aztán, annyira szeretem, hogy egy királyi várban éjszaka bárki kolbászolhat fel alá. Nincsenek éjjeli őrök? Ha később megmagyarázzák akkor oké, de ezt kétlem.

    A véreb és Brienne miért harcoltak?

    Stannis most akkor kinyírta a 100 000 embert? Vagy azok hol voltak? Hátrébb? Hogy került oda? Körbe ment? Alig volt hajója, a lovakról nem is beszélve.

    Tyrion nagyon komoly volt. Erre nem számítottam, bár azt hittem, ha már annyira belejött, megöli Cerseit is, sőt, azt hittem, Őt fogja, csak őt. Varys a végén. :D Ahogy visszaforudlt.

    Arya a szokásos, ahogy a végén nézte haldokolni a Vérebet. Nem volt semmi, meg hát a finálé, ugye...

    Daenerys viszont... Nem csinál semmit. Vagyis oké, megértem, teljesen jól fellett építve a karaktere, abszolút logikusan cselekszik, csak már várnám a nagy "áttörést", mint pl most Tyrionnál. De erre még várni kell, ez van.
    [/SPOILER]

    Most vonatkoztassunk el a sztoritól. A sorozat egyre jobb, egyre profibb, kezdenek egyre jobban belejönni. Talán a legjobb évad volt. Ha kell, akkor üt, ha kell, akkor "altat", hogy aztán a legváratlanabb pillanatban kihozza belőled ezt: :Y Ami még jobb, hogy a színészek is egyre jobbak, szerintem.

    Én nem tudom megunni, még, még!!!

    fezlergabor: Linkelve lett alább a spoileres script, szerintem használja mindenki, aki gyakrabban szokott beírni. Csak úgy mondom. :)

    aizen92: Lehet a TWD-re gondold. :D Azt várom még nagyon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák