Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    The Falcon and the Winter Soldier

    Tök őszintén, csoda, hogy egyáltalán ilyen minőségben össze tudták hozni ezt a nyolc részt. :D Ugye azt érdemes tudni, hogy kukázniuk kellett a sztori egy jelentős részét a jelenlegi helyzet miatt, mert a pletykák szerint az eredeti felállásban komoly szerepe lett volna egy vírusnak vagy biológiai fegyvernek, na ezt nem merték meglépni a covid miatt, úgyhogy inkább utóforgattak valamennyit és összevágták azt, amit végül láthattunk.
    A baj az, hogy elég egyértelmű, hol és mi lett megcsonkítva, illetve mi lett pluszban hozzáadva, viszont ennek ellenére is sikerült szerintem azért egy kerek egészet kihozni belőle, nekem nem volt hiányérzetem, de az is igaz, hogy nem egy díjnyertes történet lett sajna.
    Számomra igazából a színészek és karakterek, a harcok és az MCU remek megidézése elvitte a hátán a többit, Sebastian Stan és Anthony Mackie is jók voltak, előbbi végre adhatott egy kis mélységet az egész Winter Soldier karakternek, utóbbinál a fekete szálat emelték ki pont annyira, hogy az egész végkifejlet kapjon egy kis plusz jelentéstartalmat, ami nekünk ugyan nem mond semmit, de odaát igenis egy fontos részlet.
    Az utolsó rész viszont szerintem atomjaira hullott a vágás miatt, egyszerűen össze-vissza szaladgáltak a karakterek, hol felbukkant valaki, hol eltűnt, nagyon gáz volt szerintem, a legvége meg egyenesen nevetséges, mikor Sharon kb. elvérzik, de Sam kvázi ádlozatként viszi ki a tömeg elé a halott Karlit... nem akartam elhinni, hogy ez így átment a vágószobában és nem kérdezte meg senki, hogy amúgy nem kéne kicsit sietnie, mert Sharon lehet elvérzik a picsába? És utólag tudjuk, hogy kutya baja sem volt, de direkt visszanéztem és a néző számára ez akkor nem egyértelmű.
    A sorozat csúcsa szerintem valahol a 3.-4. rész környékén lehetett, mikor még inkább nyomozgattak, heccelték egymást, Zemóval flörtöltek, meg ott volt a Dora Milaje harc, ami egyértelműen a sorozat csúcspontja.
    Szerintem amúgy fasza lenne erre építeni az Amerika Kapitány 4-et, viszont még egy évad nem biztos, hogy ilyen hullámzó minőségben jó ötlet.

    Az meg csak bónusz, hogy az idei év legjobb meméje eddig a dancing zemo videó. :D

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák