Új hozzászólás Aktív témák

  • volandy

    senior tag

    The Son (2017) dráma sorozat.
    A tíz részes drámai sorozat Eli McCullough (Pierce Brosnan) életének teljes átalakulását mutatja be, miközben egy jóindulatú ártatlan emberből számító gyilkossá válik. Mindent elveszít a vad határvidéken, ami arra az útra tereli őt, hogy kiépítsen egy farmer- és olajbirodalmat.Két fia közül a fiatalabb, a családos Pete (Henry Garrett) igazgatja a farmot, az idősebb Phineas (David Wilson Barnes) dolga pedig az, hogy befektetőket hajtson fel, akik pénzt invesztálnának újabb olajfúrók építésébe, noha a már meglévő sem termel olajat.
    Szóval van ebben minden: faji előítéletek, harc a túlélésért, a területért, az olajért, sőt, a szerelemért is. Kőkemény világ ez, ahol csak a legerősebbek maradnak életben, és ez nem feltétlenül a fizikai erőt jelenti.
    Pierce Brosnan amikor csak képernyőn van, uralja a jelenetet, és olyan természetességgel mozog ebben a közegben, mintha beleszületett volna. Pedig nincs könnyű dolga, mert minden róla, pontosabban Eli McCullough karakteréről szól. Arról, hogy hogyan áll helyt apaként, nagyapaként, családfőként és a közösséget formáló, befolyásoló személyként.

    Nekem nagyon tetszett a sorozat. Viszont azt nem értem, hogy miért nem mondják el, hogy mi történ a többi főszereplővel? Néhány mondat is elég lett volna a végén.
    Pierce Brosnan pedig….ahogy dethroner kolléga is írta: „Bevallom leraktam a hajam Pierce Brosnan játékától.
    Hát le.

Új hozzászólás Aktív témák