Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz vaakuum #24033 üzenetére

    En is mar igy vagyok vele, nem fogom kihajintani, ez meg 3-4 ev mulva is jo lesz arra amire nekem kell melora.

    Jovore lecserelek majd mindent, attol fuggoen milyen bejelentesek jonnek a nagy CPU gyartoktol, addigra kiforrja magat 4K, uj VGAk, uj SSD technologiak, OR is talan mar masodik javitott kiadassal fog nyomulni, DDR4 is hatekonyabb, jobb arubb (ezt de elcsunyitottam :) ) lesz, nem kell kapkodni :) Joy-t is meglatom, jon az SC joy is.

    A konfigod nincs az adatlapodon, abbol nem tudok kovetkeztetni hogy allsz, de nem kell besz@arni, Win10-is megjelenik szepen osszel, jovore mar jol el lesz latva driverekkel is, azt hiszem ezt is figyelembe vettek CR-ek a jovo evi megjelenessel kapcsolatban.

    En jovo osszel fogok vasarolgatni. max ha kell, procit feltepen 5GHz-re, VGA-nak is adok meg 5% boostot, RAM-okat is lehet huzni.

    Most sztem a legnagyobb hulyeseg ujjitani, ha veszek valamit akkor tuti hulye vagyok, most alairom.

    (#24032) TESCO-Zsömle: tudom, nem gond, megoldom ha annyira jo az ajanlat es egyedi, kitalalok valamit, bizz bennem :)

    (#24034) mrfire: igy igy, jovore nyar utan, osszel kb.

    (#24039) vaakuum: vegyel olyat ami nekem van, vagy Lightning-ot olcsoban (hm, egy CF-en most el is gondolkodtam, de jo hogy mondtad!) Csapok fel kepeket hogy oldattam meg nalam, majd este.

    (#24041) helgi : De KELL! Csak egy picit, hogy stabilizald a teljesitmenyt, majd mutatom miket lehet finomhangolassal elerni, bamulatos, persze kell hozza malac is hogy jo hardvereket fogj ki!

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák