Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz Szőrös  #8010 üzenetére

    nem, kell a sok infó, csak szerintem nem lényegesen több infót, csak sokkal többször kapjuk meg ugyanazt. régen a WH azzal kezdődött, hogy mit csináltak a héten és azzal végződött, hogy mi lesz a jövő héten.

    most ugyanez megjelent írásos formában weekly report-ként, havonta összefoglalva monthly report-ként. WH-s fórum kérdések részen a kérdések ismétlődnek, ugyanúgy, mint a 10-4TC-ben, de még egymással is sokszor átfedésben vannak a kérdések (ezzel szemben a válaszok olyan változékonyak, hogy igazából nincs is nagyon értelme figyelni rájuk

    meg ahogy múltkor is írtam, hónapok óta kértük, hogy kicsit részletesebben írjanak arról, hogy mivel foglalkoznak, hogy egyes dolgok (pl. 1-1 hajó) hogyan állnak (ez szerintem még mindig nem teljesült, legalábbis egy átlátható lista szintjén nem létezik). most hogy mindenkit az érdekel, hogy mikor jön az ORGv2, PBR, a DFMv1, most elkezdenek a korábbi kérdésekre válaszolni. van némi javulás, de még mindig azt érzem, hogy keresik azt a minimumot, amivel el lehet hallgattatni (ideig-óráig) a közösség kritikusabb felét.

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák