Új hozzászólás Aktív témák

  • KaraDani

    addikt

    válasz frpeter #18989 üzenetére

    Sziasztok!

    Ahol lakom kicsit el vannak maradva az elektromoshálózat bővítéssel a lakosság növekedéséhez képest, így csúcsidőben 220-230 helyett simán van, hogy csak 180-190V áll rendelkezésre. Kérdésem elsősorban milyen megoldás lenne célszerű arra, hogy a kazán kibírjon mondjuk 3-4 óra működést áramszünetet esetén, illetve amikor van áram meglegyen neki a feszültségkiegyenlítés. Az elektromos adatai így néznek ki:

    Illetve egyéb gépeknek nagyobb fogyasztással van elérhető árú megoldás ha csak a feszültségkiegyenlítés érdekel és a szünetmentes rész nem, vagy elég ha pár percet bírnak leállításhoz?
    - Komolyabb PC, VR, Direct drive kormány, az egész szett tud 1000W körül enni mindenestül kb max.
    - Mosógép, szárítógép, ezeknél nem tudom mi a fogyasztás a hivatalos adatokból, fogalmam sincs, hány ciklusra értendő amit megadnak az energicimkékent, de gondolom 500-800W környéke lehet egy?
    Ez a szárító pl.:

    Nézegettem mit lehet kapni nagyobb műszaki boltokban, de fogalmam sincs mi megbízható mi nem, illetve gondolom nem csak annyit kell nézni, hogy valami 1600W és akkor az jó is nekem 30 ért, ami nagyon túl olcsónak hangzik.

    Szerk.:Nem válasz akart lenni, csak melléklikkeltem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák