Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz markussandor #22998 üzenetére

    Most adtam egy egy valós szinuszos 1Kw-os szünetmentest egy 70-es Varta akksival, annak 14-15W volt az alap fogyasztása, még a venti is csak akkor kapcsolt be, ha akksiról, és nagy fogyasztóval gyötörtem, épp elég volt a gpeknek, szóval én kerestem a nagyobb eszközt, végül még májusban vettem egy apc sua3000-est, csak félre volt egy féléves időtartamra téve, mert nem volt kedvem nekifogni az újrakonfigurálásnak, aztán december végén vettem bele 8 új akksit, összepakoltam, és ugyan kicsit én is meglepődtem, mert ez a cucc minimum 78-80W-ot eszik minden körülmények között, plusz erre rájön a merítési ciklus után a töltés. Nemrég csináltam egy merítést 100-ról 90%-ra, miután visszakapcsoltam az áramot, simán felugrott 650W-ig is a mérő, persze utána pár perccel később már csak 200-250W-on állt, majd feltöltés után visszament az eredeti 78-80W-ra, szóval semmi rendkívüli, de ezzel nem szuámolni butaság, a töltésen, és a 12V-230V konverzión is lesz veszteség...
    Szóval ez az alap fogyasztás nem kevés, de ebből a benne lévő három venti simán felszippantja a 10W-ot. Az, hogy egy ilyen eszköz nálam kisimítja a hálózati problémákat, védi az eszközöket a túlfesz, áramszünet ráadásul abból is alegrosszabb féle ki- be kapcsolgatásos problémáitól és minden más nyűgtől, nekem megér havi 4 ezrest.
    Lassan ott tartunk, hogy ez két doboz cigi ára, (vagy lehet már rég drágább) és mivel sose dohányoztam, elég szép összeget spóroltam meg, szóval én vagyok a másik oldal, nekem ennyi belefér.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák