Új hozzászólás Aktív témák

  • aftercooler

    aktív tag

    Sziasztok!!

    Tegnap újraraktam a skyrimet, mert már pár hónapja nem játszottam vele, mert úgy voltam hogy addig nem játszom, amíg ki nem jön a dlc-k re is a magyarítás, de mégsem várok addig a játékkal.

    Az lenne a gondom, hogy néha akad egyet a játék. Tehát fut szépen a legmagasabb beállítások mellett v-sync-el stabil60 fps-en v-sync nélküli beállításoknál 150-90 fps, de néha akad egy nagyot kb fél másodpercre, min gyorsmentésnél, de nem olyan sokáig.Ezt random csinálja de, elég sokszor 10 percen belül minimum egyszer. (nem a gépemmel van a gond, mert az bőven megfelel a játékhoz).

    Mikor utoljára fel volt rakva a játék és játszottam, akkor is ez a hiba jelen volt, de találtam valami megoldást, vagy fixet, már nem emlékszem és ez orvosolta a hibát, de a meghajtó, amin a modok mentések stb... voltak megsérült és elvesztek az adatok, ezért nem tudom, hogy mi volt az a mod, vagy akármi amelyik segített.
    Most felraktam a Skyrim Startup Memory Editor-t és az SKSE.ini fájlba beírtam a paramétereket ([Memory]
    DefaultHeapInitialAllocMB=768,ScrapHeapSizeMB=256), de a hiba megmaradt, emlékszem volt még valami, de már nem tudom hogy mi volt az ami segített.
    (remélem érthetően írtam le :) )
    Ha ismeritek ezt a hibát, akkor légyszíves írjátok meg a megoldást.
    Nagyon köszönöm!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák