Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Pityu. #20203 üzenetére

    Megnézed a Windows 11 Update history weboldalt és ott a KB5036980 számú frissítést, illetve itt van magyarul is a KB5036980.
    A 3. héten (C) / 4. héten (D) kiadott választható (preview) kumulatív frissítést akkor érdemes telepíteni, ha van benne olyan fejlesztés és / vagy javítás, amit hamarabb akar megkapni a felhasználó és nem akár várni X hetet, amíg a következő havi 2. héten (B) kiadott kumulatív frissítésben megjelennek ezek a fejlesztések és javítások. Ha nem sürgős, akkor viszont elég csak a következő havi 2. héten (B) kiadott kumulatív frissítést telepíteni, a Windows Update is automatikusan csak azokat tölti le és telepíti. Ami most május 14-én kedden lesz 2 nap múlva, vagyis ha eddig nem lett telepítve az előző havi választható "D" kumulatív frissítés, akkor már annyira nem sürgés és meg lehet várni a következő illetve ehavi "B" kumulatív frissítést.
    + A választható (preview) kumulatív frissítés egyfajta tesztelési céllal is van kiadva, ellenben a stabilabb elvileg a standard patch kedden (2.héten a "B") kiadott, ezért is csak opcionális az előbbi. A gyakorlatban viszont a preview frissítésekkel sem feltétlen szokott gond lenni, pl. én általában telepíteni szoktam azokat is és eddig még nem nagyon volt amiatt problémám. Na persze nálam van rendszeres mentés, visszaállítási pont, stb., vagyis még ha lenne is esetleg probléma egy-egy választható frissítés miatt, akkor is hamar vissza tudnám állítani a korábbi állapotot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák