Új hozzászólás Aktív témák

  • Pikari

    addikt

    Ha valaki esetleg Chieftec gps550w-os tápegységet használna a retró gépében (vagy akár a normál gépében) az gondolkodjon el a cseréjén.

    A fórumon a mindenféle félhülye / gamer / értelmi fogyatékos / porszívóügynök / vagy aki forrasztott már párszor, szakértőnek nevezte ki magát, és középkategóriás tápegységként népszerűsítette ezt az elektronikai hulladékot éveken keresztül, közben meg max codegen/jnc szint.

    Na kérem a képen látható a legendás codegen szint.
    -Ahol 8 kondinak kéne lennie, ott van 3... ahol 4 kondinak kéne lenni, ott van kettő, az is rohad.
    -A burkolatot nem lehet rendesen leszedni, úgy kell lehajtogatni mindkét oldalról, hadd érjen hozzá a csuklód a 220v pufferek aljához, remélhetőleg talán kinyírod vele magad, amikor szét akarod szedni.
    -A ventillátor a legalja kétpálcikás. Pár év használat után állóra rohad. Szedheted szét az egészet, és zsírozhatod, forgathatod kézzel percekig, mire újra mozogni kezd.
    -A ventillátor zsinórjai ki vannak vezetve a tápból, majd vissza a tápba. Ez törénik akkor, ha mérnökök helyett csöves dzsunkárlakók terveznek meg egy tápegységet.
    -A drótok fele olyan vastagok, mint a legolcsóbb kínai adapterek drótjai. A réz drága dolog, nem vesztegették erre a tápegységre!
    -Még a nyáklap méretén is spóroltak, az is pár forint :D

    A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

Új hozzászólás Aktív témák