Új hozzászólás Aktív témák

  • lotuska

    tag

    Sziasztok,

    Eloszo: csatlakoznek en is a topichoz, igazabol tok veletlenul, Socket 478-al. 2003-2004-ben 12-13 eves koromba vettek a szuleim, persze jo dragan egy prescott 3 ghz-es gepet, ami sokaig megvolt, ha jol emlekszem egy nem tul acelos lappal Asrock p4VM800-al, de azutan a szemetben vegezte amikor elkerultem egyetemre... Igazabol sokat jatoszottam annak idejen: underground 2, most wanted, wow, stb.. de soha sem volt egy rendes videokartya a gepben: Radeon 9200, FX 5500, azutan Radeon 9550GT, amit 9600-asnak ismert fel a rendszer, de azutan jottek ujabbnal ujabb jatekok es mar nem volt keretem fejleszteni jobb videokartyara. De emlekszem, amikor a baratom athozta a HD 2600XT agp videokartyajat mas dimenzioba mozgott a gep.

    A lenyeg: Egyik baratom kiakart dobni egy hasonlo alapokkal rendelkezo konfigot, es mondtam inkabb adja nekem, lesz vele valami. Elfogott a nosztalgia.. Kiprobalni a regi cimeket egy jobb videokartyaval, ujra atelni egy kicsit a gyermekkor gondtalansagat.

    Par kep:
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]

    A konfig:
    Celeron 2.88Ghz,
    Asus p4p800 vm/s
    4x512mb ddr 400mhz, de az egyik ram-on van 256mb-os matrica is
    Geforce 6200 vga
    HDD 250 GB
    pci Creative hangkartya
    pci halokartya
    regi utott-kopott haziko, Alienware-es matricaval
    tap nincs, ezert nem tudtam kiprobalni de elvileg minden mukodik rajta

    Kerdesem:apro penzbol szeretnek elindulni, meglatjuk mi sikerul a vegen, ti hogyan kezdenetek rendbepofozni? Nyilvan eloszor tap kellene hozza, hogy megnezzuk tenyleg mukodokepes, de jo lenne egy olyan tapot nezni, ami a kesobbiekben elbir egy combosabb procit es vga-t. Az igaz, hogy ezek a konfigok eros 3v-os agot kernek? Tudnatok par tapot ajanlani? Van esetleg olyan tap ezek kozott, amely elbirna egy prescott-ot es egy HD 3850-et ha ne adj isten ugy alakulna? :R

    Koszi a segitseget!

Új hozzászólás Aktív témák