Új hozzászólás Aktív témák

  • #45185024

    törölt tag

    válasz FollowTheORI #19038 üzenetére

    GddrX-es kártyák is meg HBM2 es kártyák is akkor lesznek amikor a memóriák elérhetők.
    Ez Nvidiának max annyiban jó hogy azt a fejlesztési lemaradást amiből eddig kimaradtak több idő alatt elég ha behozza, így több idő marad tesztelniük.
    De nem ez az érdekes a dologban hanem az hogy a középkategória megeszi az új felsőkategóriát és egy vákuumot képez. Ha nem is a sima GDDRek de az X esek fogják hozni a Fury x et, akkor le fog állni a Fury ,FuryX és nagy valószínűséggel a Nanó gyártása is, és a Polaris 10 veszi át a helyét sokkal nagyobb profittal.
    De ettől nem szűnik meg a HBM1 mert megy a DUO-ba ugyanugy ahol Amd szintén nagy profittal árulja majd (1696 Euróért XFX). Tehát a Amd ezzel az egésszel jól jár.
    A történet izgalmát inkább az adja hogy ki milyen kártyát hoz ki majd Gddr5 el meg Gddrx el.
    Mindenképpen egy helyzeti előnnyel jön aki kezdi az olcsó x nélkülivel hisz Újdonságot ad olcsó előállítással el akár már májusban és szeptemberben meg rátesznek egy lapáttal.
    Nvidiánál kicsit nehezebben tudom elképzelni hogy lesz egy 1070 meg 1080 Gddr5 el és utána kiadnának egy 1070 TI meg 1080 TI kártyát GddrXel , szerintem ők döntenek egyik vagy másik mellett, AMD nél meg mindig is volt egy ilyen X es vonal a teljes palettában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák