Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz kelly416 #13996 üzenetére

    Általában a Volvo is tetszik a nőstényeknek, de a Porsche az más liga.

    Van is egy sztorim: 3 éve elkezdtem egy normálisabb fodrászhoz járni. Előtte utána mossák, forró törölköző + kéz és váll masszázs. Igazából egy tradicionális Török fodrász kicsit komolyabb minőségben.

    Mindegy is, van pár srác aki autó buzi. Talán említettem korábban jóban is vagyok az egyikkel aki most vett R8 V10 Plus Audit.
    Mikor elfoglaltabb a napjuk általában ünnepnapok környéke, de Péntek / Szombat szinte mindig akkor van pár csaj aki besegít hajmosás, masszázs, takarítás.

    R8-as haverom vágja a hajamat, beszélgetünk akkor még hogy 911-et vagy R8-at vegyen. Amikor jött a csaj vágás után hajamat mosni meg masszázsolni. Pont akkor kanyarodtunk a Porsche 911 Turbo területre amikor átvette és beszállt a beszélgetésbe hogy mennyire tetszenek neki a Porschék, álma hogy lehessen egy neki, stb, stb....

    Helyes csaj volt de nagy pumpa csalán szopó száj, nagy haj berakások, mű volt az egész feje az meg nekem nagyon nem jön be.

    Na de ablak alatt parkoltam, gőzölgő törölköző az arcomon beszélgetünk és mondja neki a fodrászom hogy én is most vettem Porschét, ott áll az ablak alatt. Aztán elment a dolgára amég a csaj befejez. Oda hajol mikor a vállamat nyomkodja és félig meddig szexuálisan a fülembe súgja hogy hmmm Mr Porsche.

    Azóta mondom is asszonynak hogy csak így hívhat. Mr Porsche :DDD

    Szóval beteg módon alkalmas lenne erre, ez tényleg így van :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák