Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Croft-21 #86 üzenetére

    Minden kotyogósra áll, hogy nem tömörítjük a kávét, még annyira sem, hogy piramist hagyunk középen, és rácsavarjuk a felsőrészt. A fölösleget egy késsel húzd vissza az edénybe ahol a kávét tárolod, és úgy próbáld ki. A sok víz szintén nem jó, a biztonsági szelep alatt kell legyen a vízszint (több víz forróbb ital, "keserűbb" kávé, kevesebb vízzel a kávé hőfokát csökkentve néha kellemesebb ízek csalhatók elő. A kotyeszban mindig marad víz, de inkább 1-2 kortynyi, az 1 dl kicsit soknak tűnik, de nagy jelentősége nincs
    Amint elkezd gőzt köpni, vedd le a tűzhelyről, ami azután jön az inkább epe mint kávé.

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák