Új hozzászólás Aktív témák

  • flegga92

    senior tag

    Gáztűzhelyet mennyire szokás elvinni? Adásvételi előtt valóban nem volt róla szó, de valahogy nekem evidens volt, hogy az marad, mikor néztünk más házakat, mindig mondták, hogyha esetleg elvinnék.
    Pár napja voltunk méricskélni, akkor megkérdeztük, hogy a kanapét nem akarják e eladni, meg is egyeztünk. Ma rámírt, hogy az előszoba fal kell e esetleg, azt elutasítottam, majd mondja, hogy a gáztűzhely is valószínűleg eladó lesz. Kicsit értetlenül állok előtte, valóban nem beépített (a beépített mosogatógép pl marad), nagy értéket sem képvisel (kb 5 éves talán Mora), cseréltük volna úgyis indukciósra, de pár honapig jó lett volna míg összeszedjük magunkat.
    Adásvételiben valóban nem lett feltüntetve (ahogy például a kinti kőből készült szalonnasütő sem amire egyszer szóban azt mondták, hogy azt itt hagyják, mert az új helyen van egy épített, most meg mégis csak vinnék, mert rossz állapotban van a masik... De ezen nem problémázok, nem számítottam rá).
    Én a saját eladott lakásomban itt hagyom a szabadonálló tűzhelyet, meg sem fordult a fejemben, hogy elvigyem, szerződésben sincs írva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák