Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz #90211072 #65010 üzenetére

    Először talán a topik téma összefoglalóját + a téma tudnivalókat kellett volna elolvasni, ahol fel vannak tüntetve a külső merevlemezes témával foglalkozó topikok. Vagyis ilyen ügyben legközelebb (nem most) értelemszerűen majd lehetőleg ott kellene érdeklődni, nem a belső merevlemezekkel foglalkozó topikban.

    Egyébként meg el kellene dönteni, hogy gyárilag készre szerelt megoldás, vagy dokkoló + HDD kell-e. Ahol az előbbi amúgy olcsóbb lehet nagyobb tárolókapacitásnál, mintha külön lenne megvéve a dokkoló/külső ház + hozzá a merevlemez. A 10 TB-os ED belseje meg amúgy OEM WD Red (WD10EMAZ) szokott lenni, vagyis nem rossz, bár itt azt írják, hogy a héliumos változat. Aki nem akar találgatni, maga akarja kiválasztani a belső HDD-t, akkor adja magát a dokkolós, külső házas megoldás, viszont az összességében drágább lehet.
    Az meg nem ennek és nem is a külső meghajtókkal foglalkozó topikoknak a témája, hogy a tévé mekkora tárolókapacitású háttértárat kezel USB-n. Az ügyben értelemszerűen a TV & Audió témakategória megfelelő topikjában, azaz esetedben az LG LCD és LED TV-k topikban kellene érdeklődni. De amúgy eleve nem minden tévé kezel 2 TB feletti, illetve GPT partíciós séma szerinti lemezeket, vagyis benne lehet a pakliban, hogy a 10 TB-osat sem fogja. Persze ez is csak az ilyen alsóbbrendű, másodlagos hardver- és szoftverkörnyezetnél téma, lehet gond, ellenben normális, elsődleges környezetben (PC, Mac & desktop OS) nyilván nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák