Új hozzászólás Aktív témák

  • dtsdexter

    csendes tag

    válasz Fkris #67996 üzenetére

    A robogózás szerintem továbbra sem a legolcsóbb megoldása a hétköznapi közlekedésnek, arra továbbra is ott a BKV ... Bár ár érték arányban valóban jobban áll a robogó mint a BKV, ha a komfort érzet és az utazással töltött idő is számít.

    Ha elvagy városban, kis utcákban akkor elég egy jó állapotú gyári 50-s 2T ... esetleg tiltás mentes, hogy azért egy 50km/h-t el lehessen vele érni és ne pörögjön nagyon. Lehet tuningolni is de az költséges, és közel sem költség hatékony. Ott már érdemes inkább egy 125 4T robogót beszerezni. Gyorsabb dinamikusabb. Ha rendszámos, akkor pedig olyan helyekre is fel lehet ballagni ahol egyébként sima 50-el a rend éber őre agyon lő azonnal. Árban egy jó 50ccm 2T és egy 125 4T között nincsen különbség.
    Lényeg, hogy messze kerüld el a Kínai meg Tájváni (kymco, Motowel és a többi belpiacos hulladékokat)
    Ott van a Honda (Made in India), Suzuki, Aprilia, Piaggo, Malaguti (Minarelli blokkos, egyébként ezt sem ajánlom), talán még ott a Peugeot (bár fogalmam sincsen, hogy áll magyar piacon alkatrészekkel)

    Lényeg, hogy legyél körültekintő, főleg ha ez lesz az első robogó. Kérj bátran tanácsot, különben előfordul, hogy nagyon átfognak verni vele és élményrobogózás helyett csak egy pénztemetőt veszel.

    [ Szerkesztve ]

    ... esküszöm, gyári főnök ;)

Új hozzászólás Aktív témák